Geknelde stoepen melden

Geknelde stoepen melden

MELDPUNT TOEGANKELIJK MALDEGEM

  • Loop jij wel eens tegen de muur?
  • Zijn er drempels waar je niet over kan?
  • Geraak je niet op je bestemming omwille van obstakels op de weg?
  • Heb je suggesties om je omgeving toegankelijker te maken?
  • Vind je gemakkelijk de informatie die je zoekt?
  • Heb je tips om informatie toegankelijker te maken?

 

Kom je een probleem of hindernis tegen? Meld het bij het 'Meldpunt Toegankelijk Maldegem' via het meldingsformulier of op het gratis nummer van het Sociaal Huis 0800/95 524. Je kan ook je suggesties/opmerkingen schriftelijk kenbaar maken met behulp van de formulieren die beschikbaar zijn in het Sociaal Huis en andere openbare gebouwen.

 

VOOR WIE?

Het meldpunt is er voor personen met een beperking die in hun dagelijks leven geconfronteerd worden met allerlei drempels, zowel letterlijk als figuurlijk.  Dit kan zijn: moeilijk leesbare teksten, hindernissen op de weg, drempels die belemmeren om aan het maatschappelijk leven deel te nemen. Ook suggesties om de omgeving toegankelijker te maken, zijn welkom.

 

WAT GEBEURT ER MET JE MELDING? 

Wie een probleem of suggestie meldt, ontvangt binnen de tien werkdagen een antwoord met de mededeling wat er met de melding is gedaan. Afhankelijk van de aard van de melding wordt deze meteen opgepakt of meegenomen in de reguliere onderhoudswerkzaamheden. Bij de meldingen waarin de rol van de gemeente niet uitvoerend maar bemiddelend is, kan het resultaat langer op zich laten wachten. Ook dan wordt de melder verder op de hoogte gehouden.

 

Samen zoeken we naar oplossingen en alternatieven, samen kunnen we de gemeente Maldegem toegankelijker maken voor iedereen!

 

Doe mee en #reddestoep!